Over ons

Op 25 mei 1992 begon M. den Hollander B.V. als transportbedrijf in Beekbergen, in het midden van Nederland, onder de rook van Apeldoorn op de Veluwe. Als zoon van een transportondernemer begon het bij Maaik te kriebelen om zelf een transportbedrijf te beginnen.

Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid van één truck tot een mooi en financieel stabiel bedrijf met ca. 20 trekkers, diverse opleggers – waarvan enkele met laadklep en Joloda laad- en lossysteem – en meeneemheftrucks. Het wagenpark voldoet aan de laatste emissie eisen waarmee wordt bijgedragen aan een goede leefomgeving en een beter milieu. Tevens beschikken alle voertuigen over track & trace.

Inmiddels verricht M. den Hollander B.V. diverse soorten transport: isolatie- en bouwmaterialen, zout, papier, bloemen en planten. Daarnaast gaat het bedrijf nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Het werkgebied is de Benelux, Frankrijk en Duitsland, maar een uitstapje naar de rest van Europa is geen probleem.

Het team bestaat uit ca. 30 werknemers die hun werk volgens de wettelijke voorschriften en normen uitvoeren. Doordat onze medewerkers beschikken over certificaten voor het vervoeren van ADR goederen of bijvoorbeeld de bediening van een meeneemheftruck zijn zij multifunctioneel inzetbaar. Al met al is het een groep medewerkers waar wij als bedrijf trots op mogen en kunnen zijn.