Historie

Op 25 mei 1992 zijn wij als transportbedrijf begonnen in Beekbergen, in het midden van Nederland onder de rook van Apeldoorn op de Veluwe. Als zoon van een transportondernemer begon het te kriebelen om het zelf te gaan doen. Eerst met een truck, maar al snel volgden er nog twee. De transporten die wij toen verzorgden waren voornamelijk grondstoffen en eindproducten van de papier industrie.

Inmiddels doen wij diverse soorten van transport en gaan wij nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Ons werkgebied is de Benelux, Frankrijk en Duitsland maar een uitstapje naar de rest van Europa is voor ons geen probleem.

Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot een mooi bedrijf en hebben wij op dit moment een wagenpark van elf trekkers en zes opleggers, waarvan twee met een meeneemheftruck, twee met een laadklep en twee met Joloda laad/los systeem.

Ons wagenpark is multifunctioneel inzetbaar en voldoet aan de nieuwste milieu-eisen. Al onze Chauffeurs beschikken over een ADR-diploma en onze auto’s zijn uitgerust met de nodige materialen om de lading volgens de wettelijke bepalingen vast te zetten en tevens is ieder voertuig van gps-navigatie voorzien.

In 2008 hebben wij grond aangekocht op het industrieterrein Apeldoorn-Zuid wat zeer gunstig gelegen is aan de A1 bij knooppunt Beekbergen, waar de Noord-Zuid en de Oost-West verbindingen elkaar kruisen.